06-11347800 ■ van Staverenstraat 21 ■ 2811 TK ■ Reeuwijk info@step-on.nl

Arrangementen

We hebben enkele arrangementen voor u samengesteld. Indien u bij ons een step huurt, dan kunt u gebruik maken van deze extra service. En dat is wel zo gemakkelijk! Let op: U dient de arrangementen van te voren te reserveren. De genoemde prijzen zijn exclusief stephuur en inclusief BTW!

 

Koffiearrangement:

Onderweg heerlijk genieten van 2 warme kopjes koffie en een grote koek. Wij zorgen voor een thermoskan en een rugzak voor het vervoer. Kosten: € 4,- p.p.

Theearrangement:

Onderweg heerlijk genieten van 2 warme kopjes thee en een grote koek. Wij zorgen voor een thermoskan en een rugzak voor het vervoer. Kosten: € 4,- p.p.

Frisarrangement:

Onderweg heerlijk genieten van 2 koele drankjes en een grote koek. Wij zorgen voor  een rugzak voor het vervoer. Kosten: € 4,- p.p.

Eenvoudige lunch:

Onderweg heerlijk genieten van een eenvoudige picknick, dit pakket bevat een broodje kaas, een broodje vleeswaren, een krentenbol, een pakje drinken, en een stuk fruit. Kosten: €7,50 p.p.

Andere mogelijkheden:

Steppen is uitstekend te combineren met bijvoorbeeld: een vaartocht op de Reeuwijkse plassen, een museum bezoek, enz. Steppen is natuurlijk ook ideaal om even de zinnen te verzetten voor of na een vergadering in een vergaderruimte in Reeuwijk.

We hebben voor u 3 kant en klare arrangementen uitgewerkt:

LEKKER steppen

Naast steppen ga je met elkaar aan de slag in de bakkerij waarbij je onder professionele begeleiding diverse borrelhapjes en amuses maak.

Lees meer

Vrijgezellen arrangement

U start bij Patisserie Femke en Sander in Reeuwijk voor een workshop (bruids)taart maken. Na een uitleg over de mogelijkheden gaat u zelf aan de slag met uw (bruids)taart.

Lees meer

Groen crea step arrangement

Dit arrangement prikkelt u creativiteit tijdens de workshop. Lekker met je handen bezig zijn na een sportieve tocht op de step door het plassengebied. De definitieve vorm moet het nog krijgen. Vraag vast naar de mogelijkheden

Lees meer

Pin It on Pinterest

Share This