06-11347800 ■ van Staverenstraat 21 ■ 2811 TK ■ Reeuwijk info@step-on.nl

LEKKER STEPPEN arrangement

Steptocht langs de Reeuwijkse plassen afsluitend met een borrelhapjes amuse workshop.

Na aankomst bij Step-on.nl is er een korte stepinstructie en gaan jullie sportief op pad op een kickbike city step (incl. flesje water). Jullie steppen een prachtige tocht van ongeveer 11 km die voor een gedeelte langs de Reeuwijkse plassen gaat en voor een gedeelte door het Goudse hout. Een tocht met een mooie mix van water en groen met meerdere mogelijkheden om even te relaxen op een bankje.

Na de sportieve tocht vertrekken jullie naar patissiers Femke en Sander waar jullie worden ontvangen met een koffie, thee, fris met wat lekkers uit de eigen patisserie. Je gaat met elkaar aan de slag in de bakkerij waarbij je onder professionele begeleiding diverse borrelhapjes en amuses maakt : het Groene Hart Streekproduct: De Boerenkaas kroket. hartige cake, bruchetta’s met romige geitenkaas, gedroogde tomaten, gevuld bladerdeeg visje, een verrassend hapje op een amuse lepel, broodjes op een stokje, mini salade in een glaasje met gekarameliseerd spek en diverse andere recepten.

Tijdens de workshop serveren we een drankje

Wanneer alle gerechten zijn gemaakt eten we aan een gezellig gedekte tafel de borrelhapjes en amuses, uiteraard met een drankje erbij. Tijdens het nuttige van de borrelhapjes en amuses krijg je twee drankjes van het huis. Uiteraard krijg je de recepten mee naar huis.

Totale tijdsduur +/- 5 uur
Tijdsduur steppen 1,5 – 2 uur
Tijdsduur workshop 3 a 3,5 uur

Kosten Lekker steppen arrangement € 62,50 p.p.
Kosten Lekker steppen arrangement met workshop als maaltijd € 68,50 p.p.
(prijzen zijn incl. btw. groepen vanaf 10 tot +/- 20 personen.)

Pin It on Pinterest

Share This