06-11347800 ■ van Staverenstraat 21 ■ 2811 TK ■ Reeuwijk info@step-on.nl

STEP- EN CREATIEF arrangement

Na een korte stepinstructie op de startlocatie aan de Van Staverenstraat 21 in Reeuwijk gaat u met uw groep op pad door het prachtige Reeuwijk op weg naar Driebruggen. Het is een afwisselde tocht door het waterrijke Reeuwijk, karakteristieke weggetjes en het groene polderlandschap van Driebruggen. U krijgt voor onderweg een flesje water mee.

U stept naar de gezellig knusse workshop locatie in Driebruggen van Frutsel9, waar u onder begeleiding van Monique een workshop sieraden maken krijgt. U kunt hier heerlijk samen creatief bezig zijn, onder het genot van een kopje koffie of thee met iets lekkers. Is de workshop klaar dan vervolgt u de steproute weer richting Reeuwijk, waar de steppen weer ingeleverd kunnen worden aan de Van Staverenstraat 21. U krijgt zo een middag vullend sportief/creatief programma in ons prachtige natuurgebied.

Het programma kan evtueel aangepast worden aan uw wensen.

Extra opties kunnen zijn: incl. lunch / andere workshop bij Frutsel9 / of evt. een andere locatie voor de workshop. Alles in overleg met Step-on.nl en Frutsel9.
Kosten voor dit arrangement zijn: € 35,00 per persoon incl. btw / stephuur /tocht / flesje water / kopje koffie/thee met iets lekkers en uw zelfgemaakte sieraad.

Pin It on Pinterest

Share This